i Italien njuter man av att locka fram det bästa ur råvarorna och det är därför som maten inte bara är förföriskt god utan även oerhört hälsosam. I varenda liten by finns det minst 10 små lokala producenter utav ost( nåja det kanske var överdrivet ),och det finns många byar i Italien. för att inte prata om alla små charkuterier med egen produktion på plats direkt ute på gården. Oliver,viner,örter pastan ja allt man än kommer att tänka på när det gäller italiensk matkultur får en att dra en djup suck utav lycka och visst blir man omedelbart lite småsugen.När det gäller det sortimentet som vi tillhandahåller så är Italien det land

som vi har hunnit längst med. Ambitionen är enkel, Kvalitet till ett anständigt pris. Därför jobbar vi medvetet med de dyrare producenterna på marknaden som vi handlar direkt ifrån. Inga mellanhänder som fördyrar och vi kan även få en bättre inblick i produktionen. Just nu importerar vi Ostarna såväl Parmesan såsom de olika pecorino-ostarna ,skinkor av alla de slag ,Salami och salcissia samt olivoljor och mer är på gång. Allt för att du som kund ska känna skillnad.

 

Det bästa med det här är givetvis innehållet i produkterna. Idag är snudd på alla Charkuterier från Italien Laktosfria och glutenfria.Vi strävar också tillsammans med producenterna att förbättra och förnya sortimentet.På bilden bredvid  ser du en specialitet från Boselli. Grottlagrad Culata (kärnan av de bästa skinkorna ) som dessutom regelbundet har doppats i vin föratt ge en extra spännande smakupplevelse. Detta är en av de allra bästa skinkorna vi kan erbjuda i vårt digra sortiment som är det största i Sverige när det gäller lufttorkade skinkor i manuell disk.